Woensdag 31 oktober 2018 is het Halloween en in onze wijk begint dit griezelfeest inmiddels een goed gebruikte worden. De kinderen uit Prinsejagt kunnen tussen 18.30 en 20.30 uur griezelen langs de deuren!

Voor de kinderen:
Trek je griezelkostuum aan, schmink je gezicht, draag een eng masker en bel bij de deelnemende huizen aan voor een ‘trick or treat’. Als je er een leuke show van maakt, krijg je vast een treat!

Voor de griezelhuizen:
Om voor de kinderen een geslaagd en veilig Halloween te organiseren, vragen wij de wijkbewoners om medewerking.

Mogen de kinderen bij u aanbellen voor een ‘trick or treat’? Fijn! Wilt u dan op Halloween-avond tussen 18.30 en 20.30 uur een kaarsje/lantaarn/lichtje bij uw voordeur branden of hangt u deze flyer op, zodat de kinderen weten dat uw huis meedoet aan de Halloween-route van Prinsejagt. Bij de oudere kinderen; teruggriezelen mag!

Als u niét wilt meedoen, denkt u er dan aan om uw buitenlamp op dat tijdstip even uit te doen, zodat u geen onnodige belletjes krijgt.

Wilt u de kinderen bij uw voordeur hun griezelkunstje laten doen, liever niet binnen uitnodigen.

De vorm van de traktatie laten wij aan u over.

Maak die avond eens een wandeling door onze straten, er is zoveel te zien en te beleven, sommige bewoners maken er veel werk van en een praatje is heel makkelijk gemaakt.

We hopen op een gezellige en griezelige avond in onze wijk!