Aan alle bewoners van Prinsejagt 3 1 september 2018

Het is weer tijd voor Muziek in de Wijk!

Pak je instrument, schraap je keel, vind de muziek die je al zo lang had willen spelen, zoek medemuzikanten en doe mee.
Juist de voorbereiding is gezellig en inspirerend met het mooie doel om muziek met andere wijkbewoners te delen.

De datum is dit jaar: zondag 4 november 2018 (vanaf 14:00 uur)

Hopelijk ben jij er als deelnemer of als luisteraar bij! Muziek in de Wijk is bestemd voor iedereen die het leuk vindt om te musiceren en dit aan anderen te laten horen. Voor alle instrumenten en natuurlijk ook zang. En voor alle leeftijden.

LAAT JOUW KLANK (WEER) HOREN!!

Er wordt op meerdere adressen in de wijk gemusiceerd, de deur gaat dan open voor belangstellenden. Een concertje duurt maximaal 20 minuten. Daarna kun je naar een volgend adres. Iedereen speelt het concertje twee keer zodat er meer luisteraars van je spel kunnen genieten.

Een concertje kan je op verschillende manieren invullen. Je kunt alleen spelen, maar ook samen: een duet, trio, kwartet of quatre-mains op de piano. Ook kun je de 20 minuten delen met andere musici en/of je aansluiten bij een ander adres.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Laat dit zo snel mogelijk – maar uiterlijk 21 oktober – per email weten aan Arjen van Halem. Vermeld hierbij:

 • –  je naam, adres, telefoonnummer, emailadres
 • –  de namen en leeftijden van de musici
 • –  de instrument(en)
 • –  de muziekstukken: titel, componist (kan je ook later nog doorgegeven)

  Ik maak dan een programma dat een week van te voren wordt verspreid. Heb je nog vragen of suggesties? Bel, e-mail of kom even langs.

  Arjen van Halem
  Van Dormaalstraat 3 06-24680236 arjenvanhalem@planet.nl

  Lilian de Jong-Theijsen heeft in 2003 het initiatief genomen voor Muziek in de Wijk en dit tot en met 2017 georganiseerd. Lilian is op 11 juni jl. overleden. Ik vind het een eer om Muziek in de Wijk de komende jaren te organiseren. “Waar woorden tekortschieten spreekt de muziek.”

  Muziek in de Wijk wordt van harte ondersteund door de vereniging wijkbelangen Prinsejagt 3.