Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Open Deur Route

25 augustus @ 11:00 - 17:00

Gratis

Ontdek de Creativiteit van Onze Wijk

Ben je nieuwsgierig naar de artistieke talenten in onze wijk? Wil je een kijkje nemen bij kunstzinnige wijkbewoners en zien wat er achter de deuren gebeurt? Dan hebben we geweldig nieuws voor jou!

Op zondag 25 augustus organiseren we de allereerste Open Deur Route. Tijdens deze speciale dag openen creatieve wijkbewoners hun deuren om hun creativiteit te tonen en hun passie te delen met de buurt.

Wat kun je verwachten?

Inspirerende creativiteit: Van schilderijen en beeldhouwwerken tot fotografie en ambachtelijke creaties, dichtkunst en quilten, je zult een breed scala aan kunstvormen ontdekken. Laat je verrassen door de diversiteit en creativiteit van je buren.

Ontmoet de creatieve wijkbewoners: Leer de verhalen achter de diverse creaties kennen en maak kennis met de makers. Dit is een unieke kans om direct in gesprek te gaan met je kunstzinnige wijkbewoners en meer te weten te komen over hun inspiratie en technieken.

Gezellige route: Volg de speciaal uitgestippelde route langs de deelnemende huizen en ateliers. Bij de deelnemers is duidelijk aangegeven dat zij hun deuren open stellen dus je bent welkom om binnen te lopen.

Open deur: De deuren staan wagenwijd open van 11:00 tot 17:00 uur. Je kunt op je eigen tempo de route volgen en zelf bepalen welke ateliers je wilt bezoeken.

Praktische informatie

Routekaart: Deze wordt verspreid in de wijk en je zult hem binnenkort in de brievenbus vinden. Ook bij de BuurtHuisKamer zal een aantal flyers liggen die vrij mee te nemen zijn.

Deelname is gratis: Iedereen is welkom en deelname is geheel gratis. Nodig vrienden en familie uit om mee te komen en maak er samen een inspirerende dag van.

Workshops en demonstraties: Naast het bewonderen van kunstwerken, kun je bij sommige wijkbewoners ook deelnemen aan korte workshops en demonstraties die worden gegeven. Ontdek je eigen creativiteit en leer nieuwe technieken!

Doe mee!

Mis deze unieke kans niet om de creatieve kant van onze wijk te ontdekken en te genieten van een dag vol kunst en ontmoeting. En denk je; ik wil ook wel laten zien wat ik aan creativiteit of kunstzinnigheid in huis hebt aarzel dan niet maar meld je aan. Doe dit wel vóór 25 juli zodat ook jouw naam en adres toegevoegd kan worden aan de route. Dit kan via mail of telefoon: rianvanetten@upcmail.nl / 06-10 66 02 10.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op de Open Deur Route!

Gegevens

Datum:
25 augustus
Tijd:
11:00 - 17:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Rian van Etten en Nelleke Caris
Telefoon
06 1066 0210
E-mail
rianvanetten@upcmail.nl