Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Producten uit de wijk 2024

12 mei @ 14:00 - 16:30

Na 10 jaar met veel plezier de organisatie van “Producten uit de Wijk” op zich genomen te hebben, hebben Hans & Maartje Kloosterboer met ingang van dit jaar het stokje overgedragen aan George Guns.

In overleg met alle betrokkenen is besloten om dit evenement deze keer op Zondag 12 mei 2024 vanaf 14:00 uur te laten plaatsvinden op een centraal gelegen plek in het plantsoen aan de Neumannlaan. Net als voorgaande jaren worden dan weer producten aangeboden die gemaakt zijn door bewoners uit deze wijk. Naast heerlijke jams en chutney’s van Lidy, zullen er plantjes en kruiden van Maartje, kaarten van Annemarie, tassen van Froukje en verschillende bijenproducten door George aangeboden worden. Daarnaast bestaat ook dit jaar weer de mogelijkheid om een consumptie met iets lekkers te gebruiken.

De opbrengst van “Producten uit de Wijk” komt net als voorgaande jaren ten bate van het Buurtproject.

Mocht je na het lezen van het bovenstaande op wat voor manier dan ook een bijdrage willen leveren aan dit evenement, stuur dan een berichtje (e-mailadres hieronder) of kom gewoon even langs op Neumannlaan 4.

George Guns

Gegevens

Datum:
12 mei
Tijd:
14:00 - 16:30
Evenement Tags:
,

Organisator

George Guns
E-mail
GMCG.Guns@gmail.com

Locatie

Plantsoen Neumannlaan
Neumannlaan
Eindhoven, Nederland
+ Google Maps