Spring naar de hoofdinhoud

Laatste nieuws

Nieuwsbrief september 2023

In deze P3 Nieuwsbrief onder andere een bijdrage van Rian van Etten over verbinding met de wijk door werk en hobby.

Verder een verontrustend verhaal over oprukkend gespuis dat een bedreiging vormt voor de leefbaarheid en bepaalde vormen van leven in onze wijk.

De P3 Nieuwsbrief van september 2023 is te bekijken en te downloaden via het beschermde menu-onderdeel Nieuwsbrieven.

Landelijke Opschoondag: 18 maart

We haddeen aangekondigd dat er op 25 maart een Wijk CleanUp Dag zou worden georganiseerd. We zijn tot de ontdekking gekomen dat er op 18 maart al een officiële Landelijke Opschoondag bestaat. Uiteraard zou het erg leuk zijn als wijkbewoners hier op eigen initiatief aan willen meedoen. Kijk in de agenda voor meer informatie.


Wandelgroep ouderen

Wie komt de wandelgroep versterken? Kom buiten bewegen!

De wandelgroep bestaat al weer 10 jaar. Ooit een groep van wekelijks gemiddeld 15 deelnemers. Maar de groep loopt langzaam leeg, dat is al bijna 3 jaar zo. Alleen bij “goed” weer zijn er nu gemiddeld 5-8 mensen. 

Dat is jammer want het levert je zo veel op als je een uurtje hebt bewogen……en zeker buiten. Goed voor je conditie, spierkracht, je bent minder stijf en het voorkomt dat je vroegtijdig een rollator nodig hebt. Overigens met een stok of rollator kan je ook meedoen!

Kom meedoen op het basketbalveldje in het park, het is maar een klein stukje van huis, verder gaan we niet.  Je hebt er de hele dag profijt van en je voelt je veel lekkerder wanneer je thuis komt van het wandelen. En ook de koffie / thee na afloop smaakt veel beter.

Kom gezellig meedoen. We starten weer vanaf 1 maart vanaf mijn huisadres Neumannlaan 27, elke week op woensdagochtend om 10.00 uur.

De beste wandelgroeten,

Linda den Otter