De wijkvereniging bestaat dit jaar 50 jaar. Om die reden heeft er op 26 september een feest plaatsgevonden georganiseerd voor en door wijkbewoners. Het feest is gehouden op het veldje aan de Serlioweg en vond plaats tussen 14:00 en 23:30. We hadden mazzel met het weer. Het was een stralende nazomerdag.

Vanaf 14.00 uur konden alle deelnemers een lekker ijsje halen en stond de koffie/ thee klaar en konden alle aanwezigen genieten van de zelfgemaakte taarten gebakken als deelname van de taartenbak wedstrijd alvorens de voorzitter van de wijkvereniging, Dick Veenstra, zijn openingswoord sprak.

Na het ontvangst was er voldoende tijd voor gezellig bij te kletsen met de buren of om mee te doen aan de oud-Hollandse spelen. Een waar spektakel waar jong en oud zich uitstekend mee hebben gemaakt.

De middag werd afgesloten met een overheerlijke BBQ. Er was vooraf aan alle bewoners gevraagd om salades en bijgerechten te maken. Aan die oproep hadden erg veel bewoners enthousiast gereageerd en zodoende werden er allerlei overheerlijke gerechten aangeboden. Na afloop waren de meeste schalen helemaal leeg.

Na afloop van het eten was er tijd om kinderen in bed te leggen en alles op te ruimen alvorens om 20.00 de band “Endless Wire” haar optreden startten. Het optreden was een geweldig succes. Helaas koelde het snel af en waren er minder feestvierders ‘s avonds dan we hadden gedacht.

Graag zouden wij als organisatie van het feest via deze weg nogmaals alle vrijwilligers bedanken voor hun enthousiasme en bijdrage voorafgaand, gedurende en na afloop van het feest. Maar natuurlijk willen we ook alle aanwezigen bedanken, het was geweldig! Bedankt!

Het organiserend comité,
Dick, Geert, George, Jacqueline, Joep & Naomi.